Gokken op sport

Gokken op sport is wereldwijd één van de meest beoefende gok spelletjes. Het leuke aan gokken op sport is dat je er goed in kan zijn. Hoewel de aanbieders van ‘gokken op sport’ vaak over heel veel kennis beschikken op het gebied van sportweddenschappen is het natuurlijk mogelijk dat jij ergens echt een kenner in bent. Als jij bijvoorbeeld alles weet over jouw favoriete voetbalclub dan kan dat veel geld opleveren. Online aanbieders van gokken op sport zijn namelijk tegenwoordig wereldwijde ondernemingen. Ze bieden spelers de mogelijkheid aan om zo goed als op alles te gokken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het is uiteraard voor hun bijna onmogelijk om echt overal de goede odds voor te geven. Je hebt dan ook echt mensen die leven van het gokken op sportwedstrijden.

Gokken op sport bij online bookmakers

Gokken op sport doe je normaal gesproken bij een bookmaker. Zo worden aanbieders van gokken op sport namelijk genoemd. Bookmakers bieden de mogelijkheid om op een bepaalde wedstrijd in te zetten en geven hiervoor bepaalde odds. Odds zijn kansverhoudingen.

Als voorbeeld: je hebt een wedstrijd tussen team A en team B. De odds zijn als volgt. Als je op team A inzet en je wint, dan krijg je 1,50 keer je inleg (Team A is dus de favoriet). Als je echter op Team B inzet en je wint, dan krijg je 2,50 keer je inleg. Als je inzet op een gelijkspel en het wordt gelijk dan win je 2,30 keer je inleg. De odds zijn dan als volgt 1. 1,50 ; 2. 2,50 ; 3. 2,30.

  • 1 = thuisspelende ploeg wint
  • 2 = uitspelende ploeg wint
  • 3 = gelijkspel

Het grote voordeel van online bookmakers is dat je meteen op internet jouw inzet kunt plaatsen. Ook kun je dan eerst even het nieuws bekijken of er geen factoren zijn die nog van invloed kunnen zijn op jouw inzet. En ook leuk is dat je bij veel online bookmakers live sportwedstrijden kunt zien waarop je hebt ingezet. Dat maakt het nog eens extra spannend.

Live gokken op sport

Ook nieuw is dat je bij veel online bookmakers live kunt gokken. Je kunt dus tijdens een wedstrijd inzetten. Uiteraard wisselen de odds tijdens de wedstrijd steeds. Als jij echter echt kijk op het spelletje hebt dan kun je met live gokken op sport veel geld winnen. Bedenk echter wel dat veel sporten toch erg onvoorspelbaar zijn. Hoewel een sport als voetbal op papier vaak erg voorspelbaar blijkt valt dat veel mensen in de praktijk toch vaak tegen. En uiteraard is het zo dat als een sportwedstrijd heel voorspelbaar is, dat je dan nauwelijks winst hebt op een inzet. Of je moet heel veel geld gaan riskeren. Maar dat moet je alleen doen als je het echt zeker weet en als je gokt met geld dat je mag verliezen. Ga namelijk nooit gokken op sport met geld dat je niet kan missen. Het gokken op sportwedstrijden is namelijk ontzettend leuk, maar zekerheid heb je echt nooit. Zelfs niet als Nederland het opneemt tegen Luxemburg. Verrassingen in de sport zijn er iedere week en dat is dan ook waar bookmakers van profiteren.

Online gokken op sport

Bovenaan deze pagina kun je enkele bekende online bookmakers vinden. Bij deze bookmakers krijg je als nieuwe speler ook nog een leuk welkomstcadeau in de vorm van een stortingsbonus. Klik op de bookmaker van jouw keuze en registreer een account om meteen te kunnen spelen.

Kies de sport waar jij op wilt gokken

Hieronder kun je verschillende sporten vinden waarop je kunt gokken. Selecteer jouw favoriete sport.

 

Nederlandse bookmaker

Nederland kent 1 officiële bookmaker en dat is:

Online bookmakers

Op het internet kun je nog geen legale Nederlandse bookmakers vinden