Gokken op darten

Gokken op sport

“Klik hier voor een overzicht van de beste bookmakers”

Gokken op darten wordt steeds populairder. Voor de liefhebbers is een dartwedstrijd al heel spannend, maar als je ook nog eens geld hebt ingezet op één van de darters dan zit je helemaal met samengeknepen billen te kijken. Voor het eerst kun je echt intens meeleven met die speler. Jouw geld staat namelijk op het spel. Je kunt voelen hoe het is om onder druk te staan. Die dubbel gooien op het moment dat het echt moet. Gelukkig maakt het echter niet uit als jouw hand een beetje gaat trillen. Als de hand van de darter waar jij op hebt ingezet dat maar niet doet. Wedden op dartwedstrijden kan tegenwoordig bij veel online bookmakers.

Gokken op darten

“Gokken op darten – 180!”

Gokken op dartwedstrijden en kampioenschappen

Jaarlijks zijn er ontzettend veel dartwedstrijden en kampioenschappen. Bij alle bekende bookmakers kun je tegenwoordig inzetten op de belangrijkste wedstrijden en kampioenschappen. Het wedden op darten is leuk om het spel nog spannender te maken. Maar het is uiteraard ook heel interessant als jij een echte kenner bent. Als jij weet wie er gaat bezwijken onder de druk of juist alles weet te raken op het belangrijkste moment, dan kan gokken op darten heel lucratief zijn.

Er zijn verschillende inzetmogelijkheden bij het gokken op darten. Zo kun je bijvoorbeeld gokken op degene die een wedstrijd gaat winnen. Ook kun je inzetten op de winnaar (of finalist) van een kampioenschap. Een derde mogelijkheid biedt zich aan bij het darten in de Premier League. Hier kun je namelijk ook gokken op degene die de halve finale weet te bereiken of degene die aan het eind van het seizoen degradeert. Een laatste inzetmogelijkheid is het gokken of er in een toernooi een 9-darter wordt gegooid.

Belangrijke kampioenschappen in het darten

Het darten kent een paar belangrijke toernooien die jaarlijks terugkomen. Zo heb je de UK Open, Grand Slam of Darts, World Matchplay, World Grand Prix en Dutch Open. En uiteraard het belangrijkste toernooi van het jaar: de World Darts Championship. Dit wordt in de PDC gezien als het wereldkampioenschap. De winnaar mag zich dan dus ook een jaar lang wereldkampioen noemen.

Een ander belangrijk kampioenschap is de Premier League of Darts. Hierin nemen de 8 beste darters ter wereld het in een klassement over vele weken tegen elkaar op. Uiteindelijk resulteert dit in 4 spelers die doorgaan naar de halve finale. En vervolgens in de grote finale tussen de 2 beste spelers.