Gokken op tennis

Gokken op sport

“Klik hier voor een overzicht van de beste bookmakers”

Hoewel gokken op voetbal in Nederland absoluut het populairst is, is gokken op tennis toch ook iets dat steeds meer mensen doen. Tennis is een mooie sport om naar te kijken en kent een rijke geschiedenis. Nederland presteert de laatste jaren helaas niet zo goed op tennisgebied, maar toch worden grote evenementen zoals Wimbledon en Roland Garros door veel Nederlandse kijkers op de voet gevolgd.

Gokken op tennis

“Gokken op tennis wedstrijden”

Gokken op tennis wedstrijden

Tennis kan een schitterende kijksport zijn. Wij als Nederlanders hebben echter niet snel een favoriet in de latere stadia van een toernooi aangezien de Nederlandse spelers en speelsters dan allang naar huis zijn. Om tennis dan ook echt spannend te maken om naar te kijken, en echt een favoriet te hebben, is gokken op een speler een echte aanrader. Het maakt het spel zoveel spannender en leuker om naar te kijken als je een duidelijke favoriet hebt om voor te juichen.

Eén van de nadelen van gokken op tennis is echter wel dat veel wedstrijden een duidelijke favoriet heeft. Hierdoor zijn de odds op een goede speler dan ook meestal heel laag. Althans in de eerste rondes van een toernooi. In de Grand Slams is het niet voor niets dat de top geklasseerden elkaar bijna altijd in de laatste fases van het toernooi weer tegenkomen. In deze fase van het toernooi wordt gokken dan ook interessanter.

Wat voor weddenschappen

Op tennis kun je op niet zoveel dingen gokken als bij voetbalwedstrijden. Toch zijn er bij de online bookmakers op wel meer dingen te wedden dan alleen op wie een wedstrijd wint. Zo kun je uiteraard gokken op de winnaar van een toernooi, of aan het begin van het seizoen of iemand een Grand Slam gaat winnen, of wie als eerste op de rankings gaat eindigen, etc. Bedenk wel dat door de voorspelbaarheid van tennis de odds meestal wat lager zijn als bij voetbal. Daar tegenover staat wel dat tennis vaak minder afhankelijk is van geluk. De beste speler wint dan ook vaak. En doordat er op grand slams heel veel wedstrijden worden gespeeld kun je altijd wel een partij vinden die jij mogelijk goed kunt voorspellen. De swings bij het gokken op tennis zijn vaak veel minder groot als bij het gokken op andere sporten.