Gokken op wielrennen

Gokken op sport

“Klik hier voor een overzicht van de beste bookmakers”

Gokken op wielrennen wordt wereldwijd redelijk veel gedaan. Hierbij moet je vooral denken aan het gokken op belangrijke koersen zoals de Tour de France, De Giro, De Vuelta en eendaagse klassiekers. Uiteraard is gokken op wielrennen lang niet zo populair als bijvoorbeeld het gokken op voetbal, maar biedt wedden op wielrennen voor echte kenners een kans om veel geld te winnen.

Gokken op wielrennen

“Gokken op wielrennen”

Gokken op wielerwedstrijden

In tegenstelling tot veel andere sporten is het aantal deelnemers bij een wielerwedstrijd heel groot. Aan een Tour de France doen bijvoorbeeld al bijna 200 wielrenners mee. En hetzelfde geldt voor belangrijke eendaagse wielerwedstrijden. Voorspellen wie gaat winnen is dan ook niet zo gemakkelijk. Soms heb je op een bepaald moment in het seizoen wel eens dat één renner er echt bovenuit steekt, maar dan nog is er de kans op pech of materiaalpech. Een favoriet wint lang niet altijd. En er liggen in iedere rit genoeg kapers op de kust. Gokken op wielrennen is dan ook echt iets voor echte kenners. Als jij echt kijk hebt op de sport dan biedt het wedden op wielerwedstrijden absoluut een kans om een leuk zakcentje bij te verdienen.

Waar kun je op wedden

Bij wielrennen kun je uiteraard altijd inzetten op de winnaar van een etappe/rit. Ook kun je bij grote rondes inzetten op de winnaar van het eindklassement. Naast de winnaar van het eindklassement zijn er vaak ook nog andere truien/klassementen. Ook hier is eigenlijk altijd wel op te wedden.

Live gokken

Bij veel bookmakers is het ook mogelijk om live te gokken. Dit betekent dus dat je kunt inzetten ten tijde van de wedstrijd zelf. Live gokken bij wielrennen houdt dus in dat jij kunt wedden op de winnaar gedurende de race. Deze vorm van gokken komt echter niet zo vaak voor, omdat er natuurlijk iemand moet zijn die de hele tijd de odds aanpast. Live gokken is meer iets dat je tegenkomt bij tenniswedstrijden en voetbalwedstrijden.