Gokken op voetbal

Gokken op sport

“Klik hier voor een overzicht van de beste bookmakers”

De meest voorkomende vorm van gokken op sport in Nederland is het ‘gokken op voetbal’. De enige offline aanbieder van sportweddenschappen in Nederland is de Toto. Als je het aanbod van de Toto bekijkt dan zal het je niet verbazen dat voetbal op nummer 1 staat als sport waarop het meest wordt gegokt. Voetbal staat op de website en in de boekjes die je in bepaalde winkels kunt krijgen altijd bovenaan. Ook het aanbod is veruit het grootst. Via de Toto kun je namelijk op alle wedstrijden uit de Nederlandse competitie inzetten. Daarnaast kun je ook nog gokken op tientallen buitenlandse wedstrijden. Je moet hierbij vooral denken aan de grootste competities zoals de Spaanse, Engelse, Italiaanse en Duitse leagues.

De populairste vorm van gokken op sport is ‘gokken op voetbal’!

Online gokken op voetbal

Als je het aanbod van voetbalweddenschappen bij de Toto al groot vindt, dan zou je eens een kijkje moeten nemen bij enkele bookmakers online. Online kun je namelijk bijna gokken op alles wat met voetbal te maken heeft. Zo kun je naast gokken op de winnaar (of gelijkspel) en de uitslag ook gokken op bijvoorbeeld:

  • Het aantal doelpunten dat zal worden gescoord
  • Het totaal aantal gele kaarten in een wedstrijd
  • De speler die als eerste gaat scoren
  • De minuut waarin het eerst wordt gescoord
  • Het aantal corners
  • Etc

Voor wedstrijden in bekende competities heb je vaak wel 30 verschillende weddenschappen waar je op in kunt zetten. Uiteraard is dit geheel vrijwillig. Als jij gewoon wilt inzetten op wie jij denkt dat gaat winnen dan kan dat ook gewoon. Online kun je meerdere weddenschappen combineren (parlay) of je kunt gewoon een bedrag inzetten op één enkele weddenschap. Het is volledig aan jou.

Voordeel van gokken op voetbal via internet

Een groot voordeel is dat online bookmakers veel betere odds geven. Door de concurrentie onderling moeten online bookmakers spelers wel goede kansen geven. Anders stapt een speler namelijk heel gemakkelijk over naar de concurrent. De odds op internet zijn dan ook veel beter dan bij de Toto. Een ander voordeel is dat je bij online bookmakers vaak kunt profiteren van leuke promoties. Zo bieden veel bookmakers op het internet nieuwe spelers een Free Bet aan. Dit betekent dan dat als je als speler verliest je jouw inzet terug krijgt en opnieuw kunt gokken (uiteraard is dit eenmalig).

Een derde en laatste voordeel is dat je live kunt gokken. Je kunt dus tijdens veel voetbalwedstrijden live gaan inzetten. Voor mensen die veel kijk op het spelletje hebben is dit dus een ideale manier om veel geld te winnen. Een algemeen voordeel van gokken op sport is namelijk dat je als speler, mits je de kennis beschikt, een voordeel kunt hebben ten opzichte van de bookmakers.