Gokken op Eredivisie

Gokken op Eredivisie voetbalwedstrijden is voor Nederlanders uiteraard de meest voor de hand liggende keus. De Eredivisie is tenslotte de hoogste voetbal divisie in Nederland en wordt wekelijks door vele tienduizenden liefhebbers bezocht en door miljoenen op tv gevolgd. Het voordeel van gokken op Eredivisie wedstrijden is dat je deze wedstrijden vaak veel gemakkelijker kunt volgen. Verstand van de clubs en spelers in de Eredivisie is dan ook meestal makkelijker te verkrijgen dan een goede kijk op buitenlandse competities. Ook besteed de media in Nederland veel meer aandacht aan de Eredivisie dan aan andere competities. Het vergaren van de meest recente berichten op het gebied van blessures, schorsingen, ziektes, etc. is veel simpeler.

Over de Eredivisie

Eredivisie voetbal

“Gokken op Eredivisie voetbal is favoriet onder veel Nederlanders”

De Eredivisie is, zoals hierboven al aangegeven, de hoogste voetbalafdeling in Nederland. Ieder jaar wordt in de Eredivisie gestreden om het landskampioenschap betaald voetbal. De competitie bestaat sinds 1956 en bestaat tegenwoordig uit 18 clubs. Naast het kampioenschap wordt gestreden om onder andere plaatsing voor de Champions League. De nummer 18 aan het eind van de competitie degradeert naar de Eerste divisie. De plaatst wordt ingenomen dor de kampioen van de Eerste divisie. Daarnaast moeten de nummers 16 en 17 uit de Eredivisie strijden in de nacompetitie met andere clubs uit de Eerste divisie.

Gokken op wedstrijden uit de Eredivisie

De meest bekende vorm van gokken op Eredivisie wedstrijden is uiteraard via de Toto. Hierbij is het aantal inzet mogelijkheden echter redelijk beperkt en zijn de quoteringen die je krijgt ook niet erg hoog. Voor het gokken op Eredivisie wedstrijden raden de meeste mensen dan ook aan om bij online bookmakers te spelen. Door de grote concurrentie online en de vele inzet mogelijkheden is het wedden op de Eredivisie via het internet veel interessanter en uitdagender.  Zo kun je op veel meer inzetten dan alleen winst/verlies of gelijkspel. Op het internet kun je namelijk op vaak wel tientallen verschillende weddenschappen geld zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van gokken op het aantal doelpunten of het aantal corners. Of wedden op de eerste doelpuntenmaker of de eerste gele kaart. Bij online bookmakers is het aantal inzet mogelijkheden bijna eindeloos. En dit maakt het naast leuk ook heel interessant. Iemand met echt kijk op het spelletje kan hiermee veel geld winnen.

Live wedden op wedstrijden

Naast het feit dat je vooraf aan een wedstrijd jouw voorspellingen kunt doorgeven en kunt inzetten is het bij sommige Eredivisie wedstrijden ook mogelijk om tijdens de wedstrijd te gokken. Dit wordt wel live gokken of live wedden genoemd. Hierbij kun je dus de wedstrijd live kijken en nog tijdens de wedstrijd geld inzetten op verschillende weddenschappen. Live wedden is echt een ideale manier om het kijken van wedstrijden nog spannender te maken. En het leuke van live wedden is vooral dat kenners echt de mogelijkheid hebben om snel te profiteren. Hoewel voetbal een moeilijk voorspelbare sport is kun je met een scherp oog toch echt op de lange termijn winstgevend zijn met gokken op wedstrijden. Voor de meeste mensen blijft het echter een volledig kansspel en beoefenen ze het vooral voor de extra spanning die het gokken op voetbalwedstrijden met zich meebrengt.