Jack and the Beanstalk

Eén van de populairste gokkasten van 2012 is de gokkast “Jack and the Beanstalk”. In korte tijd wist deze gokkast uit te groeien tot één van de meest gespeelde online gokkasten ter wereld. De mooie graphics en de speciale features maken van deze gokkast echt een aanrader. De twee leukste features zijn de ‘Walking Wild feature’ en de ‘Bonus ronde’. De ‘Walking Wild feature’ start je door op één van de rollen een ‘Wild symbool’ te draaien. Dit symbool kan bijna alle andere symbolen vervangen en zorgt hierdoor al voor een grote kans op veel punten. Echter met een Wild symbool krijg je ook meteen extra gratis spins. Iedere gratis spin gaat het symbool 1 rol naar links. De gratis spins stoppen pas als het Wild symbool van meest linker rol af valt.

De tweede special feature die je absoluut moet proberen te halen is de bonus ronde. Draai 3 kistjes op de verschillende rollen om de bonus ronde te starten. Wat er precies in de bonus ronde gebeurt moet je zelf maar ontdekken, maar we kunnen wel verklappen dat er ontzettend veel Wild symbolen aan te pas komen.

Gratis de gokkast “Jack and the Beanstalk” spelen

Hieronder kun je gratis deze leuke gokkast spelen. Je hoeft niets te downloaden en ook geen account te registreren. Veel plezier!