Mega Fortune

De Mega Fortune gokkast is wereldwijd misschien wel de bekendste online gokkast. Deze gokkast heeft namelijk een progressieve jackpot die meestal meerdere miljoenen bedraagt. In 2011 wist een Noorste student 11,7 miljoen euro te winnen toen hij de jackpot van de Mega Fortune gokkast won. Een onvoorstelbaar bedrag en tot op heden nog altijd een record in de wereld van online casino spellen.

De Mega Fortune gokkast heeft één spectaculaire feature die iedereen wel graag wil spelen en dat is het Mega Fortune rad van fortuin. In dit rad maak je namelijk kans op één van de 3 jackpots en vele andere geldprijzen. Het doel is om via 3 stappen het hart van het rad te halen. Als je dat weet te halen dan win je de Mega Jackpot.

Mega Fortune gokkast spelen

Hieronder kun je gratis de Mega Fortune gokkast spelen. Je zult begrijpen dat je hierbij geen kans maakt op de jackpot, maar het is wel een leuke manier om deze wereldwijd zo populaire gokkast eens te spelen. Je start de speciale bonusronde door op één van de winlijnen 3 of meer van de speciale bonus symbolen op rij te draaien. Als je dit lukt dan ga je meteen naar ‘The Wheel of Fortune’!