Het Miljoenenspel

Het Miljoenenspel kan niemand vandaag de dag ontgaan zijn. Er wordt enorm veel reclame voor gemaakt, op televisie, radio en in gedrukte media. Tegenwoordig maken zelfs internationale sterren als David Hasselhoff reclame voor het spel. Een korte uitleg van het Miljoenenspel komt erop neer dat het een wekelijkse loterij is van de Staatsloterij van Nederland. Het principe gaat ervanuit dat het geen loterij is waarbij 1 iemand een enorm bedrag van meerdere miljoenen wint, maar meerdere mensen 1 miljoen winnen. Op die manier hebben meer mensen prijs, en hebben ze toch een redelijk groot bedrag bij elkaar. Dit maakt het voor mensen ook aantrekkelijker om sneller mee te spelen, en dit ook vaker te doen. Je betaalt ook maar 5 euro voor een lot.

Miljoenenspel

Het Miljoenenspel – Meer Mensen 1 Miljoen

Je kunt ervoor kiezen om regelmatig eens mee te spelen en een lot te kopen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je aan te melden waardoor je automatisch elke week meespeelt. Je kunt dan aangeven hoeveel loten je per keer wilt, waarna je je accountgegevens invult en de controle invult. Zo mis je nooit de kans om miljonair te worden. Je kunt online loten kopen, wat erg makkelijk is. Maar je kunt ook in bepaalde winkels deze loten kopen. Op de site kun je je postcode invullen, waarna je ziet waar de dichtstbijzijnde winkel is die de loten verkoopt.

Je koopt een lot met een bepaald lotnummer dat bovenaan het lot staat vermeldt. Als je alle cijfers goed hebt, win je uiteraard een heel hoge prijs. Het kan echter ook zo zijn dat er een paar kloppen, waarna je een kleiner bedrag wint. Als je niet precies weet of je nou prijs hebt of niet, heb je de mogelijkheid om op de website de lotenchecker te gebruiken, die voor je nagaat of je gewonnen hebt of niet. Elke zaterdag is er een trekkingsuitslag die op de website te staan komt. Alle prijzen die gewonnen worden zijn honderd procent belastingvrij, altijd een voordeel dus.

Als je prijs hebt, en dit is niet meer dan 600 euro kun je dit innen bij alle verkooppunten van loten van het miljoenenspel. Tot en met 10.100 euro kun je bij een bepaald aantal verkooppunten innen, waarbij je gegevens gecontroleerd worden. Als je prijzen hebt gewonnen die daarboven zitten, is het alleen maar mogelijk om die ook daadwerkelijk bij het hoofdkantoor van de Staatsloterij te innen. Op die manier is het voor iedereen het veiligste. Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand op jouw naam de prijs int. Ook zijn er bij het miljoenenspel regelmatig verschillende acties. Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om een paar loten gratis te krijgen, als je automatisch gaat meespelen. Of je maakt kans op een bepaalde prijs als je een lot koopt. Het wordt dus extra aantrekkelijk gemaakt om mee te spelen, en de prijzen die te winnen zijn, zijn ook niet mis. Je kunt het wellicht altijd eens proberen, mocht het niets zijn kun je altijd besluiten om het niet meer te doen.