Lucky Day

In ons land bestaat er een loterij die lucky day heet. In andere landen is dit spel bekend als Keno. Het wordt hier georganiseerd door de Stichting de nationale sporttotalisator. Als je meedoet met lucky day dan speel je met 80 nummers, en je moet minimaal meedoen voor 1,50. Behalve op zondag en op de officiële feestdagen, is er elke dag een trekking voor lucky day, dat sinds 2009 bestaat zoals we het nu kennen. Lucky day is eenvoudig om mee te spelen. Je hoeft geen ingewikkelde formules of spelregels te onthouden, deze zijn namelijk niet relevant. Je kunt erg gemakkelijk meedoen. Je kunt er allereerst voor kiezen om elke keer weer een nieuw lot te kopen, of af en toe. Maar je hebt ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen op lucky day. Op die manier speel je automatisch mee en hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet. Je zet dan altijd vast in met 1,50 en je speelt mee met getallen. Als je geen abonnement kiest, dan kun je zelf de inleg bepalen, die maximaal 22,50 kan zijn.

Een groot voordeel van lucky day, vooral als je regelmatig speelt, is dat het mobiel bereikbaar is. Tegenwoordig heeft iedereen een tablet of een smartphone, en lucky day kun je ook via deze wegen spelen. De website is namelijk speciaal aangepast aan de schermen van de tablet of de smartphone.

Het is altijd verschillend wat je kunt winnen bij lucky day. Je kunt namelijk voor weinig meespelen en minder getallen kiezen, dan is de winst uiteraard ook wat minder. Maar als je veel getallen kiest en je inleg is hoger, dan kan het zijn dat je veel meer wint.

De trekking in de Lucky Day loterij

De trekkingen zijn, zoals al eerder gezegd, elke dag behalve zondag en feestdagen. Er worden om 18:00 20 van de 80 ballen getrokken. Het ligt er dan net aan of jij die getallen hebt gekozen. De uitslagen kun je live volgen tijdens de trekking, of via het internet of teletekst.

Hoe werkt de Lucky Day loterij precies?

Kortom, het is dus erg gemakkelijk om met lucky day mee te spelen. Je kiest als eerste namelijk de getallen (maximaal 10). Vervolgens kies je hoe hoog je inleg moet zijn (van €1,50 tot €22,50). Dan kun je ook nog het aantal trekkingen kiezen. Daarna is het wachten alleen nog op de uitslag. Als je in de prijzen bent gevallen dan kun je je prijs innen. Dit gebeurd door het storten van het geld op je account of je bankrekening. Bij een abonnement kun je kiezen hoeveel loten je wilt kopen. Het is dus niet zo dat je gedwongen wordt voor een bepaald aantal maanden mee te spelen.

Als je nog nooit aan een loterij hebt meegedaan, en je vind het allemaal een beetje ingewikkeld dan is lucky day een goede optie om mee te beginnen. Het is namelijk erg simpel, de uitleg wordt helder en duidelijk gegeven, en het slaat geen gat in je portemonnee, een goede optie dus.