Crazyscratch

Crazyscratch krasloten is in korte tijd uitgegroeid tot één van de bekendste aanbieder van online krasloten. Crazyscratch bestaat pas sinds 2011, maar heeft door de mooie website, de goede support, het grote aantal spellen en de gigantische prijzen snel naam weten te maken. Ook voor Nederlandse spelers is Crazyscratch een ideale website om online krasloten te spelen. Crazyscratch haar website en alle spellen zijn namelijk volledig beschikbaar in het Nederlands. En ook qua stortingsmogelijkheden is er aan de Nederlandse speler gedacht. Zo biedt Crazyscratch onder andere iDeal om rechtstreeks via internetbankieren veilig geld te storten en uit te laten betalen.

Crazyscratch website

Stortingsbonus bij Crazyscratch

Crazyscratch biedt nieuwe spelers een aantrekkelijke stortingsbonus. Zo krijg je als je voor de eerste keer geld stort bij Crazyscratch een 100% bonus bovenop je inleg tot maximaal €200. Als je dus €100 stort, dan kun je meteen gaan spelen met €200. Uiteraard zitten er wel voorwaarden aan deze bonus. Je kunt bijvoorbeeld niet meteen uitbetalen. Logisch ook, anders ging het bedrijf snel failliet. De exacte voorwaarden kun je vinden op de website.

Naast deze eerste stortingsbonus biedt Crazyscratch haar spelers ook regelmatig andere bonussen aan. Om optimaal van deze aanbiedingen te kunnen profiteren is het aan te raden om bij de registratie aan te geven dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Op die manier ontvang je namelijk wekelijks het laatste nieuws en mis je geen enkele promotie meer.

De spellen van Crazyscratch

Alle spellen zijn rechtstreeks en zonder downloaden te spelen via de website van Crazyscratch. Je registreert een account en kunt meteen inloggen. In de spellen lobby kun je vervolgens uit ruim 100 spellen kiezen. En dit aanbod wordt iedere maand uitgebreid. Alle spellen zijn volledig in het Nederlands speelbaar en zijn over het algemeen heel simpel. Jackpots van prijzen lopen op tot maar liefst €1 miljoen.