Krasloten kopen op het internet

We hebben al eerder de rage ‘online krasloten‘ behandeld. Hierbij krijg je dus nooit échte krasloten in handen, maar speelt alles zich af op jouw beeldscherm, smartphone of tablet af. Dit is één van de twee manieren om krasloten te kopen op het internet. Voor de andere manier moet je iets meer geduld hebben, maar is wel heel geschikt voor de liefhebbers van echte krasloten. Als jij dus graag echte krasloten in handen hebt en met een muntje of je nagels de vakjes open wilt krassen maar hiervoor niet naar de winkel wilt dan moet je vooral verder lezen. Voor de rest van de lezers verwijzen wij graag door naar de beste aanbieders van online krasloten.

Echte krasloten online kopen

Vroeger was het zo dat je naar de winkel moest voor krasloten. Tegenwoordig kan dit echter ook online. Gemakkelijk en snel kun je namelijk via de officiële website van de Lotto alle krasloten kopen die je ook in de winkels kunt krijgen. Ga gewoon naar krasloten.nl en selecteer de loten die je wilt bestellen. Rond af door jouw adresgegevens in te voeren en te betalen en je hebt de krasloten vaak nog de volgende dag in huis. Makkelijker kan niet.

Voordelen van krasloten kopen op internet

De voordelen mogen duidelijk zijn. Je kunt krasloten kopen zonder hiervoor in de rij te staan in de winkel. Tevens kun je rustig de loten kiezen die je wilt kopen. Je kunt op je gemak de hoofdprijzen en dergelijke bekijken die je op een lot kunt winnen als ook de winkans. Een derde voordeel is dat de pakketjes altijd door jouw brievenbus passen. Zo hoef je dus niet thuis te zijn als de krasloten worden afgeleverd.

Nog een voordeel voor krasloten spelen in het algemeen via de Lotto is dat je automatisch ook heel veel goede doelen steunt op het gebied van Sport, Cultuur, Maatschappij en Gezondheid.

Nadelen van krasloten kopen op internet

Uiteraard heeft het kopen van krasloten via het internet ook nadelen. Je moet een tijdje wachten voor je de loten in huis hebt. In tegenstelling tot krasloten kopen in de winkel kun je dus bij het online kopen niet meteen gaan krassen. Een ander nadeel is dat je bij een winnend lot tot €50 alsnog naar de winkel moet voor het incasseren van je prijs. Een derde nadeel is dat je op het internet voor maximaal €50 per dag kunt kopen. Dit nadeel kan echter ook als een voordeel worden gezien. Als je namelijk voor meer dan €50 per dag speelt dan ligt gokverslaving toch zeker op de loer en dit moet koste wat het kost worden voorkomen.