Krasloten op je mobiele telefoon

Steeds meer aanbieders van online kansspelen zien in dat mobiele telefoons en tablets meer en meer gebruikt worden voor het spelen van spelletjes. Tegenwoordig is gokken op mobiele telefoons dan ook al heel normaal. En hetzelfde geldt voor een gokje wagen op je tablet/ipad. Krasloten waren tot op heden echter nog niet beschikbaar als mobiele app. Dit is erg opvallend te noemen als je kijkt naar de populariteit van online krasloten. Gelukkig is er inmiddels veel veranderd. Meerdere online krasloterijen zijn namelijk met een mobiele versie verschenen. Hoewel je nog niet alle 100+ spelletjes kunt spelen in deze mobiele versies kun je wel rekenen op de leukste en populairste kras spellen. En wij verwachten dat het ook niet zolang zal duren tot alle spellen beschikbaar zijn op mobiele telefoons en tablets.

Waar kun je mobiel krassen?

Het aantal aanbieders dat ‘mobiel krassen’ aanbiedt is nog beperkt. Als er echter één schaap over de dam is dan volgen er altijd meer. We verwachten dan ook dat alle bekende brands spoedig over een mobiele versie zullen beschikken. Voor nu kun je in ieder geval terecht bij Scratch2Cash. Dit is wereldwijd misschien wel de grootste en bekendste aanbieder op het gebied van online krasloten en het is dan ook niet vreemd te noemen dat juist deze aanbieder als eerste met een mobiele versie op de martk verschijnt.

De krasloten die je mobiel kunt spelen

Krasloten op mobiele telefoon

“Krasloten spelen op je mobiele telefoon”

Inmiddels zijn enkele tientallen krasloten speelbaar op mobiele telefoons en tablets. Dit zullen er spoedig meer worden. De reden dat niet alle krasloten al meteen beschikbaar zijn als mobiele versie is omdat de spelletjes helemaal omgezet moeten worden zodat ze ook goed speelbaar zijn op mobiele apparaten. De bekendste kras spellen zijn nu in ieder geval beschikbaar. Misschien win jij wel een grote jackpot met mobiel krassen. Het zou wat zijn. Onderweg naar je werk in de trein een jackpot van 100.000 euro winnen. Het klinkt ongeloofwaardig, maar het zal absoluut mensen overkomen.