Scratch2Cash

Scratch2Cash is op het gebied van online krasloten één van de pioniers. Deze krasloterij bestaat al sinds 2005 en worden door velen (en zichzelf) gezien als de ‘nummer 1 in online krasloten’. Scratch2Cash is onderdeel van NG International Ltd. en is volledig geregistreerd volgens de loterijen en kansspelen wetgeving van Malta. Bij Scratch2Cash kun jij als speler met een gerust hart spelen. Kort geleden heeft de website van SCratch2Cash ook nog een metamorfose ondergaan. De website is nu nog klantvriendelijker en je kunt er informatie vinden over alle spellen die je bij SCratch2Cash kunt spelen. Ook op het gebied van klentenservice kun je waarschijnlijk geen betere krasloterij op het internet vinden.

Scratch2cash

De krasspelletjes van Scratch2Cash

Je hebt bij Scratch2Cash keus uit meer dan 70 spelletjes. Naast tientallen krasspellen kun je er ook andere spellen vinden, zoals bijvoorbeeld:

  • online gokkasten
  • Loterij spellen
  • Bingo
  • Casino spellen zoals roulette en blackjack

Alle spellen zijn zowel gratis als om echt geld te spelen. Je hoeft geen software te downloaden, maar kunt direct via de website van Scratch2Cash toegang krijgen tot de lobby waar je alle spelletjes kunt vinden en spelen. Om te spelen (zowel gratis als om echt geld) heb je wel een account nodig. Voor gratis spelen hoef je slechts een klein aantal gegevens in te vullen. Bij het spelen om echt geld duurt registreren echter wel 2 a 3 minuten.

Aantrekkelijke bonussen

Net als de andere aanbieders van online krasloten kun je bij Scratch2Cash als speler ook regelmatig profiteren van aantrekkelijke bonussen. Als je blid wordt van de nieuwsbrief dan ontvang je wekelijks leuke aanbiedingen en gratis bonussen. Voor spelers die voor het eerst bij Scratch2Cash gaan spelen ligt er een 100% bonus te wachten bovenop je eerste storting tot maximaal €200. Enkele voorbeelden:

  • Stort €60, ontvang €60 en speel dus met €120
  • Stort €90, ontvang €90 en speel dus met €180
  • Stort €100, ontvang €100 en speel dus met €200

Genoeg redenen om dus bij Scratch2Cash te gaan spelen.